lördag 14 juni 2014

Potty training

Kaja har börjat gå på pottan. Hon var extremt anti först så jag var tvungen att muta igång henne lite. Varje gång hon kissade på pottan så fick hon ett bokmärke att klistra in i sitt bokmärkesalbum. Igår bajsade hon på pottan för första gången (det kostade två bokmärken). Idag var vi och handlade utan blöja och var tvungna att rusa in på en toalett på köpcentrumet och kissa. Hon kissade även i en buske ute när jag höll upp henne. Det tyckte hon var jätteroligt. Idag köpte vi trosor också. Jag hittade jättegulliga, med enhörningar och moln. Sedan såg Kaja Blixten McQueen-trosor (eller kalsonger dårå, alla fattar väl att det bara är killar som gillar bilar!!!!!!!!) så hon fick Blixten-"trosorna" istället. De hade fula plaststryck och är lite utsydda vid snoppen. Som om att den är så stor på en treåring. Aja. Hon älskar de och det är huvudsaken, intalar jag mig. 

Igår bajsade hon i trosorna. Hon är lite ovan vid att bajsa på pottan (har bara hänt en gång) och vi var hos några kompisar med ett lekrum som hon måste upptäcka, så hon glömde bort att hon var blöjfri. 

Idag sov hon två timmar på dagen och blöjan var torr. Så proffsig. Det har gått rätt snabbt att sluta med blöja nu när hon är med på noterna. 

Inga kommentarer: