torsdag 18 december 2014

The only way is up?

Senna årets sista arbetsdag började med att jag vaknade 7.24 av att något vibrerade. Det var min telefon som ringt sedan 5.45. 
   Halvvägs in i frukosten hör jag "Kom med papper! Fort!" Då har Ilon spytt ned hela soffan. När jag ska duscha henne upptäcker jag diarré i blöjan. 
   Sedan ska jag kolla upp att tåget verkligen går 9.41. Det gör det inte utan 9.34 och bussen kommer till stationen 9.29. Liiite tight så jag beställer en taxi trots att jag är pank som fan. När jag kommer fram till stationen är tåget försenat till 9.37 så jag hade antagligen hunnit med bussen i alla fall, men har slösat 100 kr på taxi. 
   Hur var er morgon?

3 kommentarer:

motvalls sa...

Den var för jävlig. Du är i gott sällskap. Visste redan från början att jag skulle bli sen pga kurs som började tidigt och kan ej lämna innan 8. Väckte E 7.15 och allt ok fram till påkläd då hon började trilskas, kände av min stress och blev vansinnig över att svarta koftan var borta. Sambon började ifrågasätta och lägga sig i hur jag gjorde. OBS att jag inte höjde rösten en ens gång. Lilla barnet hade jag f ö tagit hand om sedan kl 6 och fixat allt med också medan de övriga sov. Fem i åtta när det ändå inte var till hjälp för att jag skulle kunna hinna till kursen, då sa sambon att han ju kunde lämna. Då satt jag med vrålande barn på golvet och försökte få på overall. Som om lösningen var att E skulle få diktera villkoren. Blev så jävla less. Grät i bilen på vägen. Pratade med sambon som tyckte att han hjälpte till men jag tycker gå upp tidigt och stötta den som har huvudansvaret för lämningen hade varit mer hjälpsamt, inte ifrågasätta mitt beslut om t ex halsduk på. Ringde förskolan nyss för att kolla läget och E tycktes ha glömt bort att vi varit ovänner. Nu på kursen, fattar ingenting. Glömde kaffetermosen hemma dessutom. Fick betala skitdyr parkering för att inte bli ännu senare. Och ikväll ska vi fira nåt slags jävla jul i förtid med farmor och farfar - som till råga på allt var hos oss på ovanvåningen i morse och förvisso tog hand om S när vi gick men inte heller de kom ju ner i god tid och jag vet att de typ tycker vi borde jobba mindre och i synnerhet jag som MAMMA och hänga med ungar ist för att stressa till lämning. Och igår kom nån jävla avhandling som visar att barn till föräldrar som känner sig tidspressade får mer psyk problem än andra så vi kan väl skriva in oss på psyk hela bunten direkt. Mest mig. Blä.

motvalls sa...

Tydligen kan jag inte använda kommatecken längre heller. Och särskriver!!! Blä igen. Skyller på mobilen för dåligt språk.

Olga sa...

Fy fan din jävla stackare. Så
Provocerande med så många vuxna som inte hjälper till. Hade varit ursinnig.