måndag 7 mars 2016

Minnesanteckningar 7/3

Alltså Kaja har ju börjat skriva för fullt. Idag var hennes (favorit-)förskollärare helt rörd för att hon hade skrivit Kaja och Carolin på nån teckning. Det kanske är normalt att lära sig skriva som fyraåring men det balla är att hon har lärt sig det själv. Det började med o och i och i somras kunde hon skriva sitt namn. Sedan har jag ljudat med henne någon gång och så plötslig fick hon feeling och började skriva lappar till vår katt Aria. Jag lagade mat och ljudade och hon skrev post its och klistrade upp. KLAPA ARIA TETRIS OSIS MAT och andra viktiga saker. Sedan när jag skulle handla kom lapparna TAKOS och SNITSEL. Å lilla gulle. 

I fredags 4/3 så ramlade hon och slog i tanden. Det var inte lika kul. Fick slänga mig på cykeln till föris och boka tid hos folktandvården direkt. Det ser så otroligt smärtsamt ut. Tandköttet är typ ett öppet sår. Skiter väl hon i men jag får ilningar i magen av smärtan. 

Det anda barnet är ursinnigt och trött. Hon somnade med Osis på magen i soffan (mor upp i dagen) och när jag väckte henne till middagen blev hon vansinnig. Till sist gick hon gå och lägga sig igen. Hon har varken ätit middag eller borstat tänderna således. #ringsoc Hon vaknar väl 4 och vill ha gröt. 

Det var det. Kommer väl en ny rapport om några månader. 

Inga kommentarer: