måndag 4 november 2013

Hoppas det vänder

Jag har varit så himla trött och arg de senaste månaderna men i helgen har jag typ varit lite ... glad och o-arg? På fredagen lade jag mig rätt tidigt. Min kille var ute med en kompis och Ilon har lite sömnproblem pga förkylning. 

På lördagen gick jag och flickorna ut en sväng på förmiddagen. Efter lunchen åkte jag och köpte ljung till pappas grav och grejer till en fest. Jag fick övningsköra till graven. Det var fint på kyrkogården. 

Sen gick jag på överraskningsfest med 20-talstema. Var helt clueless först men sedan hittade jag en fransk tutorial och blev pepp. Jag gick 'all in', kan en säga. 
Jag åkte hem till ett och sov till efter tio dagen efter. Tackar.

Efter 'le grand lever' tog jag en alvedon och åkte till stallet för ridlektion med min kompis som är utbildad ridinstruktör. Det gick bra, on än lite snabbt. Jag lyckades kratsa hovarna två gånger också. 
Quasimodo och varmblodstravaren. 

Idag har jag varit hemma. Jag har inte varit så arg på barnen. Säkert har jag rutit till men inget extremt. Jag har inte städat (så mycket) heller. Jag har hemsk träningsvärk och ett stort blåmärke på låret. Älskar att ha träningsvärk. 

Hoppas att humöret håller i sig! Är så trött på att vara arg och sur! Kanske blev jag glad på grund av att min kusins bebi har kommit!! Hon bor TYVÄRR i Frankrike men jag har fått njuta av bebibilder. <32 kommentarer:

Fifi sa...

Jag vill också gå på 20-talsfest och se lika tjusig ut som du!
Plus: gött med lite pepp!

Olga sa...

Ja! Hoppas jag fortsätter vara glad. Eller åtminstone inte arg.