söndag 27 april 2014

Bil och hus

Ilon äter mellis

Såhär mycket bil har jag aldrig kört. Har typ kramp i gasbenet. Jag har åkt ensam med Kaja och min systers hund över 16 mil idag. Det gick ändå bra utom att Kaja ville "komma loss" när det typ var 3 mil kvar. Hon skrek också "JAG HSR FASTNAT" i panik så jag fick slira in i ett villaområde. Då ba: "Jag kom loss ..." Jag körde den långsamma vägen med 90-, 70- och 50-sträckor och det tog nästan 30 minuter längre (men jag stannade och tankade en gång). 

Huset står kvar. Golvet är jättefint. Fönstren blev ... kladdiga och lite fastmålade, men förhoppningsvis är de funktionella i alla fall. 
Interiör i "stora" stugan med nya golvet. "Konsten" ska bytas ut. 

Det är nästan klart i den stora stugan men i den lilla upptäckte vi att golvet är obehandlat trä. Det är en massa hack i det, och det borde slipas och lackas, men orka ... 

Det sket sig med mina sängar. Jag trodde att de var ca 2 mil bort men de var 7 mil bort så vi fick hämta dem på hemvägen. Nu är de i stan så de måste fraktas ut innan vi kan sova där. Dessutom måste jag köpa täcken mm också.Mycket bil, blir det. 

Kaja chillaxar i solstol. 

4 kommentarer:

motvalls sa...

Wow vad spännande att följa detta projekt! Jag som precis flyttat till nytt radhus och tröttnat på att inreda/komma i ordning tycker att ditt sommarhus är mycket roligare :-)

Gunhild sa...

åå det ser så mysigt ut ändå!! vill va ledig hela sommaren så jag kan vara där med er!!

Olga sa...

Motvalls: Ja, det kräver inte heller lika stora krav på finess i en sommarstuga. Det blir liksom fint bara det är något nytt!

Alva: Den blå soffan är en jätteskön bäddsoffa! Eller, den ser skön ut. inte sån där tunn och hemsk.

Therese O.J. sa...

Hehe..gasbenet, know the feeling! Som benhinneinflammation ungefär.
Junie tar sig annars loss när man kör.
Ur ett fempunktsbälte.
Rätt som det är så sitter hon där i stolen och sen bara är hon mellan sätena, "hej".
Hördu, det ser ju finfint ut det här! vill också ha en stuga. Vill ha ett hem iofs men man kan ju inte få allt.