måndag 16 maj 2011

Gråtbild

Här är en bild på min lilla familj från BB samma dag som korven föddes. Om det var känslostorm och jag grät en skvätt när jag tog bilden? Ja, lite så va.

6 kommentarer:

Jennie sa...

asså bebisar, så sjukt beroendeframkallande. vill ha tio till när jag ser den här bilden. vill ha noll till när min treåring går loss här hemma samt när min egen bebis är vaken på nätterna.

Olga sa...

Ja hon ligger och sover helt utslagen i mitt knä nu post amning (som,peppar peppar inte gör sååå ont nu!) och hon är så lien och fin att jag måste titta ca varannan sekund!! Vill ej tänka på att hon ska växa, hehe.

Maria sa...

Men ååå, alltså. Och Kaja - shit vad bra.

Kuriosa: jag och Nils gjorde något slags "what should your baby be named"-grejs på nätet, baserat på våra namn och födelsedatum eller liknande och resultatet blev Kaja. Vi var inne på det ganska hårt ett tag, för det är ju superfint. HEJ Kaja!

Olga sa...

Äe vad coolt!!! aJg visste liksom inte om det namnet förrän i julas och tyckte först det var lite pajsigt men sen fick jag veta att en gammal finlandssvensk släkting hette det och då kändes det mer rejält. :) Jag gillar dessutom kajor, värsta bra!!!!

Jennie sa...

jaa ps jag tycker också Kaja är grymt!

Olga sa...

Aaaaw tack Jennie också, jag tänkte ju på Frank och Frans om det hade varit en kille. :)