måndag 19 september 2011

Smokes

Alltså, de blivande mammorna på Unga mödrar har levlat upp sin trashighet och röker höggravida. Det känns inte särskilt engagerat, eller vad säger ni?

3 kommentarer:

Maria sa...

Det bor en tjej i närheten av oss som är höggravid (eller var nyss i alla fall) och som går och drar en tvååring i vagnen med en cigg i käften. Det är så himla... chockerande. Alltså, alla får göra vad de vill och så där men... come on. Plus att jag verkligen inte fattar att hon gör det in public. Har man inte bara tappat allt då? (Eller är man härligt chosefri och obrydd?)

Leilo sa...

Nej fy, stackars barn. jag läste i en fransk pregobok att 22 % av alla gravida röker under graviditeten (i Frankrike):(

Olga sa...

Alltså jag har nog aldrig sett någon som är gravid och röker?! (I Sverige.) Jag tycker inte att man är härligt chosefri och obrydd (haha) utan jävligt ego och rätt jävla korkad. Det är en sak att fördärva sin egen kropp, dö i förtid o.s.v. men då bör man inte skaffa ungar. Hon kanske är dansk eller fransk Maria??

Leila - kan tänka mig det. Om fransyskorna bara får gå upp 8-12 kg måste de ju röka för att inte äta tillräckligt. Minns du inte att Caro rökte i smyg för David??