lördag 28 december 2013

Statusuppdatering

Kaja blev sjuk på annandagen (över 39 graders feber) och har sedan dess inte ätit just något. Idag har hon ätit lite chips och välling. Febern gick över efter ett dygn och 14 timmars nattsömn men aptiten har inte kommit tillbaka trots att vi mutat med det ena och det andra. Nu är jag dessutom själv med dem ikväll (samt imorgon och i övermorgon på dagen men det är lättare på dagen) och ska fixa någon middag som Kaja behagar äta, och lägga båda. Ser fram emot en härlig afton med skrik och panik (uttryck myntat av Sandra).

Båda somnade efter 15:00 och sover fortfarande eftersom vår dygnsrytm blev förskjuten efter julfirande med sena kvällar (Kaja somnade efter midnatt på julafton). Ja, jag borde väl väcka dem men orkar inte. De kommer antagligen att lägga sig typ 22:00 ikväll om jag fortsätter låta dem sova. Kaja blir bara så arg om hon väcks (hon har ärvt mors morgonhumör).

Annars har jag shoppat en jacka på mellandagsrean medan barnen sov:
Bildadress
Lite konstigt med den där dragkedjan i mitten tycker jag, men bra storlek på fickorna och bra pris (419:- istället för 1395:-).
Yey or ney?