onsdag 14 november 2012

Flyttar hemifrån snart

Kaja har haft "en liten grej" för sig den senaste veckan. "Den lilla grejen" är att vakna flera gånger på natten och till sist inte ens kunna somna om så att den gravida och dödströtta mamman måste vara vaken och lyssna på hennes yl.

Dessutom kan hon bara sova (efter två timmar) om hon får sova sked och på min arm. Bara på mig! Inte pappa. Aj aj. Det är lika delar gulligt och irriterande. Särskilt när man ska upp och jobba och hon vaknar om man tar bort armen.

Igår morse grät både jag och Kaja, och igår kväll somnade jag ca 20:00 (inte med flit) men försov mig ändå till jobbet pga vakenfesten.

Nu vaknade hon igen!!! Andra gången. Hej.

4 kommentarer:

Maria sa...

Men gud, stackars dig! Jag som knappt orkar leva nu trots att min unge söver som en stock hela nätterna (ta i allt trä som finns). Du är min hjälte!!!

Olga sa...

Haha ja men det går. Fast jag har lite lättare till tårarna med sömnbrist, det erkänner jag.

Fifi sa...

Usch, tycker så synd om dig! Det är så hemskt när en gråter ikapp med sin unge och jag kan tänka mig att det är ännu värre när en är preggo, för det mesta som är jobbigt blir gärna ännu värre då ju.

Olga sa...

Jaaa speciellt sömnbrist. Fast det har inte varit så mycket gråt. Kaja är mer gnällig/skrikig ... Fast det verkar bättra sig lite.