onsdag 7 november 2012

Syskonvagn del ... tusen?

Nu har jag hittat den vagnen jag vill ha "billigt" (haha). Det är version 1.0 som är lite nedsatt eftersom det har kommit en nyare version. Dock finns den bara i färgen sand, alltså beige. Beige är lika upphetsande som lökskal, sura disktrasor och kattsand. Ungefär. Priset för den beigea vagnen är 9 739, om inte punden stiger eller sjunker.
MEN den finns i färgen jag vill ha i version 1.1. Då kostar den dock 10 918 kronor i dagens växelkurs. Här är den, i den färgen jag vill ha.
Visst, de är olika varianter men jag vet inte vad skillnaden är. Det är bara det att jag inte gillar beige, men svart. Så jag tycker typ att det är rimligt att betala 1200 mer för en blå och svart vagn. Eller är det just att jag inte tycker att det är rimligt, egentligen? Jag behöver lite RÅÅÅÅÅÅD igen. Typ vad fan är rimligt??? Hjälp?  Ta i beaktande att vagnjäveln kostar 14800 i Sverige. 

15 kommentarer:

Zahra sa...

Fa-an vad dyrt med vagn! Vi köpte vår för 5000 kr, en enkel vagn iofs så 10000 är kanske inte orimligt. Men jag hade lagt extra tusenlapp på att få en färg som ni kan trivas med. Faktiskt. Annars hade man ju hatat vagnen varje gång man såg den. Var ska ni köpa den ifrån? Frakt/tull kostar ju också!

L sa...

Jag tycker du ska ta den blåa om du bestämmer dig för den modellen!! Tänk vad skitig den beiga kommer att bli! Den är dyr, men verkar väldigt praktisk och du kommer nog ha nytta av den länge. Du kommer säkert att kunna sälja den till ett bra pris. Min vagn kostade 7000, och där var färgen väldigt viktigt! Tänk att du får lite cash för din gamla vagn.

Maria sa...

Oj vad mycket pengar!!! Men eftersom det är så himla mycket pengar så gör ju 1 200 till inte så mycket. Så hade jag tänkt.

Fast jag är rätt värdelös på pengar. Lyssna inte på mig.

Men mycket fin vagn!!!

Maria sa...

Oj vad mycket pengar!!! Men eftersom det är så himla mycket pengar så gör ju 1 200 till inte så mycket. Så hade jag tänkt.

Fast jag är rätt värdelös på pengar. Lyssna inte på mig.

Men mycket fin vagn!!!

Eller nåt sånt sa...

Ett mycket bra vagnval måste jag säga. Kör på blå, du kommer störa dig annars. Det är ju ett par år den ska användas och du kommer ju se den typ varje dag.

Olga sa...

Å tack för era kommentarer. Det verkar alltså som att jag ska köpa en blå i version 1.1.

Asdyr - jag vet. Vår nuvarande köpte jag för ca 3500:- med både ligg och sittdel. Det är mycket svårare med syskonvagn, speciellt om man vill ha båda barnen vända mot sig och komma igenom dörrar. (Jag vill det.)

Priset i inlägget är inklusive frakt à £30, inte så farligt från Storbritannien ändå!

Zahra Olsson sa...

kör på den blå då! 30 pund i frakt är väl inte sååå farligt, hehe.

Daniela sa...

Alltså LÄTT att du ska ta den du tycker om? 1200 för att finna ro i själen är ju så värt.

Olga sa...

Älskar att få råd från bloggen. Tack på er hörni! Den blå blir det (nog). Hehe.

Anonym sa...

Åh, men vi med!! Sand är ju så fult, och den blå är svinfin. Samt, om man ändå ska lägga så hutlöst mycket pengar på en vagn så vill man ju ha den nyare modellen?

Så, lite samma dilemma här. Men vi har väl också bestämt oss för den blåa. Men Man verkar behöva boka den, att den inte går att beställa via sidan utan göra beställning via mail eller telefon och då lämna sina kortuppgifter direkt till dom... Känns sådär.

Hur tänker du/ni kring det?

Anonym sa...

För att eh, antar att det är pramworld vi snackar om? Haha

Olga sa...

Anonym: Haha ja det är Pramworld jag tänkte beställa ifrån. Jag vet inte hur betalningen går till faktiskt. Har bara mejlat om frakt och vad som ingår med mera! Men ja, man borde väl ta den dyrare som man faktiskt gillar, hehe.

Olga sa...

Det är 4 veckors leveranstid och man kan välja att betala till bankkonto eller ge dem kortnumret över telefon. Känns lite säkrare med bankkonto va?

Fifi sa...

Fy fan vad dyrt!
Men beigehatare som jag är hade jag nog betalat mer för den blå och snålat in på nåt annat. faktiskt.

Olga sa...

Ja det lutar åt det alternativet. Bloggen har sagt sitt!