måndag 25 mars 2013

Pics or it didn't happen

Jag blir så himla sur på att jag alltid glömmer att ta kort på roliga saker som vi gör. T.ex. Maria gör alltid så fina inlägg med "Lördagen i bilder" och så. Själv skriver man ju mest "Nu skriker ungjäveln ibland" eller "Idag ville jag slå mitt barn". Upplyftande. Verkligen.

Men alltså. Idag t.ex. så har vi gjort mysiga saker. Vi gick till 4H-gården med några kompisar. De har en flicka som är ett år äldre än Kaja som heter Maja. (De busade och rymde och så ropade jag på dem: "Kaja! Maja!" Tänk så trodde någon att det var mina barn bägge två. Bra fantasi i så fall.) Det hade i alla fall varit en gullig bild; Kaja och Maja klappar får. Det fanns även nyfödda kalvar där som man hade kunnat fota om man var lagd åt det hållet. Kaja fick rida på sin favorithäst Allis, en fjording, idag. Kanske också hade blivit en fin bild. Eller varför inte när vi satt och fikade i solen?

Ikväll åt vi middag med Ricardo (för tredje gången den här veckan) och träffade hans tjej första gången. Fotade jag? Nej. Ni för föreställa er en kastrull med charquicán och ett glas rödvin. FÖR JAG FOTADE INTE.

Läxa till nästa vecka: fota lite grejer.

Fotade i alla fall tjockisen som blev två månader idag (igår!!!!)

2 kommentarer:

Ewonne Rudberg sa...

Jag har också blivit skitdålig på att fota vardagsgrejer vi gör, trots att jag tycker det är skitkul att se andras "lördagen-i-bild"-bilder. Men jättegölli 2 månaders iaf! Hipp hurra!

Olga sa...

Ja! Kul för en själv att ha sen också!