onsdag 8 oktober 2014

Häst=bäst

Idag red jag lektion på Wilda och det gick så himla bra! Är helt glad.

Det började dock med att hon bland annat stod och sprattlade med ett framben på gången, och när vi kom ut var hon jättebufflig och höll på att gå över mig. Då fick jag nog och slog till henne på bogen. Satan vad sur hon blev. Hon reste sig på bakbenen så högt att jag såg undersidan av hennes hovar, och måste släppa henne. Hon travade iväg och ville inte komma tillbaka (innanför staket obs). Jag måste få hjälp att sitta upp eftersom hon var som en liten tickande bomb. Jag började arbeta henne direkt för att hon inte skulle få några egna idéer, och hon var jättepigg men fin. Sedan kom tränaren och vi fick flytta lite in och ut på volten och jag skulle känna exakt rätt ögonblick för när hon lyfte bakbenet och så. Det gick rätt bra utom att jag är besatt av att hänga i innertygeln tydligen. Sedan skulle vi ta tag i galoppfattningarna ... Oh lord. Galoppen är en sådan sak som aldrig har funkar smärtfritt. Det är krångel och bråk varje gång. Jag är jätteglad om jag lyckas få en galopp. Den första galoppen blev lite block, spark, trava in i galoppen, men sedan lyckades jag fatta galopp jättemånga gånger till. Flera gånger på slutet lyckades jag på första försöket! Fattar ni!! En fin fattning med bibehållen form. Är i djup chock. Avbrotten var det lite svårare med, likaså att sitta i galoppen. Hon var väldigt pigg så det gick så fort att jag inte kunde sitta ned. Hon fick sova inne inatt och eftersom hon är van vid lösdrift och bete blev det lite för mycket energi. Energi i galopp är dock bra, och nu när jag äntligen kan fatta galopp kan jag ju börja jobba med form och takt, och, hrmm, att kunna bryta av.

Jag gick in på tränarens fejsboksida sedan och så hade hon lagt upp en artikel från en nazitidning (den Fria tider). Lite längre ned så hade hon dock lagt up någon från Arbetet, så då tänkte jag att hon kanske är lite insiktslös. Jag tänker låtsas som det p.g.a. så bra tränare. Nu pratar vi inte mer om det!!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fria Tider en nazitidning? Varför ljuger du? Sanningen är jobbig för en socialist.

Olga sa...

Oväntat att du är anonym din fega lilla fjant.

Anonym sa...

Olga: Det goda hatet, jag har aldrig upplevt något hat från fri media men meningsmotståndare tar till hat.

Hade det varit lätt att skriva under med mitt riktiga namn så hade jag gjort det.

Det var jag som skrev första inlägget och står för den. Motbevisa mig eller ska du hata mera???

Olga sa...

Hej igen anonym!
Det kanske beror på att ni håller med varandra? Det är lättare att hata någon som är av motsatt åsikt. Men jag har dock inte sagt att jag hatar dig. Jag hatar rasism och fascism.

Det är inte svårt att skriva under med ditt riktiga namn, du fyller bara i det i rutan.

Jag förstår inte vad du vill att jag ska bevisa. Du kan få bevisa att Fria tider inte är en nazitidning istället.

Och jag tycker fortfarande att du är feg som inte vågar stå för dina åsikter. Det kanske beror på att du vet att de inte är okej?