onsdag 19 december 2012

Så går hela veckan, alla dagar och år

Idag har jag städat på, och lämnat, min ena arbetsplats i nyskick (?) och avslutat allt som avslutas kan. Det var även elevavslutning på den skolan idag med väckelsesång på kass engelska (...), sydamerikanska gitarrer, senegalesiska trummor och persisk sång.

Sedan kom jag hem till en snorig Kaja och har efter middagen gjort en ordlista till en julfilm och bakat mjuk pepparkaka till eleverna på mitt andra jobb, som ska ha en liten miniavslutning på fredag (min sista jobbdag för övrigt).
Imorgon är det babysim (trots snorig unge tror jag) och sedan jullunch med ena jobbet (som jag ska hinna köpa en julklapp till), möte med samma jobb och julbord (middagstid) med andra jobbet.

På fredagen jobbar jag som tur var bara till lunch, men måste hinna städa och fixa undan grejer där också. Och sedan väntar lunch ute (min bror fyller 18 och han får alltid sushilunch på sin födelsedag) och en shoppingtur med kusin och syster. Och så måste jag hämta ut några paket från posten o.s.v.

På lördag sedan kommer hon som äger hästen jag rider på fika vid lunchtid, och då bör jag väl ha städat lite hemma eftersom det är första gången hon kommer. Och bakat något, såklart. (Jag gör nog mjuk pepparkaka igen.) Sedan ska vi fira min brors 18-årsdag på kvällen.

På söndag är det ju "dan före dan" så då ska jag slå in julklappar och vara allmänt harmonisk tänkte jag. Här någonstans borde väl lugnet kunna infinna sig? Hehe.

Nä, jag känner mig redan utbränd vid blotta tanken men det blir nog bra det där. Att få vara ledig sedan ska bli skönt. Undrar vad jag ska göra mer än att äta julmat och vara fet. Det är ju inte överdrivet många aktiviteter som passar en i vecka 38.

Nu borde jag sova men vill hellre äta "nåt" och kolla på Glee. Hmm.

2 kommentarer:

Rosa sa...

Full tupp minsann! Tur att det är ganska många roliga grejer iaf :D

Ps Det funderades kring att ta fölsedasmiddagen på fredagen trots allt, om det passar?
Ps bra med mobilblogg!

Olga sa...

Oj herre min je. Vi får se. Det får väl gå.