fredag 14 december 2012

Sur

Kaja skriker nåt så in i för att hon är ultratrött efter utebliven dagssömn. Hon var hemma hos en kompis istället.

Jag grät på bussen hem för att en gubbe som satt bredvid mig hade händer som liknade pappas. Sedan, när jag väl hade börjat, fortsatta jag gråta för att gubben var så gammal och pappa inte blev det. Plus att bussar i sig är en känslig grej eftersom pappa var busschaufför.

Sen är det lite smutsigt och småäckligt hemma som det gärna blir när det blir tre katter och en ettåring och en kanin och två föräldrar bor i en trea och min tröja är pälsig och tvättkorgen är full och jag fryser och är trött och äcklad av allt.

Och lilla aset håller på att göra något som är ganska obekvämt. Antagligen lägger sig med röven nedåt för att fittas. Ska bli kul med kejsarsnitt i mellandagarna. Verkligen.

2 kommentarer:

Ewonne sa...

Är det bestämt att det blir snitt nu? Är oavsett vad det blir säker på att det kommer bli utomordentligt bra. Slår mig varenda gång jag går in här hur crazygalet det här med bloggar är, känns som att jag känner dig och är sjukt peppad på att läsa om hur Kaja hanterar den här syskonfesten :P

Olga sa...

Haha ja ja jag ba "bra att Ewonne får innan så jag vet hur det går". Kaja är jättegullig med de mindre barn/bebisar hon träffat hittills men man vet inte! Alla är olika! Hon slår ju katterna så helt empatisk vet jag inte.