fredag 8 februari 2013

Fudge

Kaja somnade sent och har bara sovit en timme men blev väckt och nu skriker hon "Aj, aj, mamma" oavsett om jag är där inne hos henne eller går ut. Jag har andra barnet i sjal och kan inte direkt lyfta henne eller göra något. Tips på hur man söver om i en handvändning?

2 kommentarer:

Sandra sa...

Nej. Alltså nej. Tyvärr. Det där är en urusel evighetscirkus som jag fortfarande inte fått grepp om. Men öh, lycka till!

Ewonne sa...

Nu ska jag inte låtsas att jag har nån universallösning (eller ens någon som helst lösning)..MEEEEN..tänkte faktiskt på att jag fått in rätt okej rutin på det här att söva två barn samtidigt nu.

De kvällar jag måste ta läggningen av Eila (när Fredrik inte är hemma, annars lägger han alltid henne) då brukar jag sitta på hennes sängkant med Astrid i famnen och vagga/sjunga. Om Eila reser sig upp lägger jag ner henne igen (med en hand, hehe, tog ett tag att få in snittsen vill jag lova) men pratar inte med henne utan fortsätter bara sjunga. De senaste 2 veckorna har båda slocknat inom 30 min. Obs! Ropar ej hej. En dag kommer det ändras. *Bävar*

För att trösta lite: det blir bättre när Kaja vant sig lite mer vid Pia!!! Så har det iaf varit för oss. Nu vet Eila att läggningen går till på det här sättet, att Astrid är med osv och verjar acceptera att jag inte kan rikta 110% uppmärksamhet på bara henne.