söndag 17 februari 2013

Trött och led

Inatt mellan två och tre någon gång vaknade jag av ett avgrundsvrål från köket. Osis hade gömt sig i köket, men jag trodde han låg och sov i vardagsrummet. Han och Aria rök således ihop. Det var kattpiss, blod och pälstussar på köksbordet (mmm urin <3 mat) på stolarna och över golvet. Jag fick ta en nattlig städstund och tvätta moppen och katternas puff som Aria droppat blod på. Orkade inte duscha Aria fast det nog hade behövts. Tvättade henne bara med ljummet vatten och tvättlapp. Hon hade ett stort klösmärke på låret, och var så stressad att hon ville bajsa på skänken men jag lyfte ned henne och då gick hon som tur var på lådan.

När jag skulle lägga mig var Kaja vaken och ville att jag skulle "Hitta!" (sitta) och "Bä bä!" Pia ville även att jag skulle amma så jag fick ligga och amma och sjunga Bä bä vita lamm och Min kära lilla ponny.

Men Osis alltså. Han springer även efter Kaja och viftar efter henne med tassen för att klösa. Oftast kommer han inte åt men några gånger har han ju gjort det. Han borde inte bo med barn.

2 kommentarer:

Fifi sa...

Men usch, vad jobbigt att det inte funkar så bra med Osis och barnen :(

Olga sa...

Han struntar i lilla men Kaja vill han ge sig på. Och den andra katten. Blä.