lördag 23 februari 2013

Kass

När jag var på föräldragrupp med Kaja så sade hen som pratade att man inte skulle göra något under amningen utan bara sitta där och njuta av sitt barn och lugnet. Typ.

Men alltså Pia blundar när hon ammar, eller stirrar in i bröstet så jag brukar spela quizkampen eller kolla Instagram. Är antagligen en dålig mor.

Hen sade också att det är livsfarligt att mammer bloggar. Dubbelt kass.

7 kommentarer:

Maria sa...

Men hen har ju uppenbarligen fel. Det är ett som är säkert.

Fifi sa...

Haha, i så fall är jag beyond kass!

Sara sa...

Hahahaha! Alla de timmarna då eller..? Knappast...

Finns det något som kan göra att en klarar av det frustrerande i att t ex ligga i ett avskilt mörkt rum pga ammande bebis med koncentrationssvårigheter många timmar varje dag (mellan 4 och 11 månaders ålder nu senast) så är det smartphonen. Hade ingen sån med första ungen och det var frustration/stress deluxe. (men sen lärde sig båda att amma överallt och jag har alltid underhållning med mig) :-)

Olga sa...

Haha ja jag vet. Menade mest att hen skulle tycka jag var kass om hen såg mig. Besatt av quizkampen. Jaja.

Sara – min iPhone är min saviour! Med första var det day time tv men det är ju kul att variera sig! =D

Förortsbruden sa...

Förlåt men hen verkar dum i huvet

Olga sa...

Haha, tämligen förortsbruden!

Ewonne Rudberg sa...

Herregud! Jag instagrammar/läser bloggar osv när jag matar/bär/vyssar in i det oändliga. Det är ju tamigfan min enda kontakt med livet utanför den här småbarnsbubblan. Insåg dock idag att jag kanske leker med min ajfön lite för mycket i barnens sällskap när Eila tog min telefon och bläddrade helt vant med fingret på skärmen, hehe.