lördag 26 januari 2013

Bloggat allt med vänsterhanden på telefonen

Det här med att skaffa ett barn till har 2 dygn in i projektet visat sig vara riktigt trevligt. Kaja är stolt och glad över, och snäll emot sin lilla syster. Lillasyster sover som en stock (typ enda problemet) men jag fick tipset av BB på väg att klä av henne när jag ammar så hon fryser lite, vilket håller henne vaken. Det funkar!

Idag när jag gav Kaja middag och gjorde henne i ordning för natten, lämnade jag "Pia" i hennes spjälsäng och hon låg där och sov under Kajas sövning ända tills även jag ätit middag. Ba' okej?? Jag blev till slut nervös och hämtade henne, hehe.

Nu ligger hon och sover i mitt knä. Mina tuttar börjar rinna till känner jag så snart får nog Pia klä av sig och ställa upp igen. (Gud. Låter som en pedofil?) Har knappt något ont i "de nedre religionerna" heller. Magen är det enda som känns obehagligt. Som att alla organ skramlar runt där som stenkulor i en påse. Hemmorojder lär jag ju få och det gör ondare än latensfasen, men jag har inga nu utan känner mig mest nöjd med unge och kropp.

Inatt var i och för sig vidrigt för när Pia skrek lite vid läggningen fick Kaja PANIK och vrålade "Mamma! Pia! Ledsen! Buääää!!!" och jag kunde ej trösta henne pga försökte amma Pia och hennes pappa dög visst inte då. Jaja håller det i sig får vi köra på romantikdödaren separata sovrum. Får ju ändå inte kn.... Ni kan låtsas att ni inte läst det här sista stycket och ba "mmmm vad mysigt!"

Kallar mästerverket ovan "Nakenfis under filt samt en stor tutte"

5 kommentarer:

Rosa sa...

Pias gullighet är helt jävla orimlig. Och vilken lydig. Inget litet as här inte!

Zahra sa...

Oj vad hon sover! Minns att Anya också sov sådär mycket första veckorna. Jag ba det här med barn var ju inte så svårt! Haha :')

Olga sa...

Haha ja nu hela natten igen. Fick klä av henne spvpåse och öppna pyjamasen så sög hon tag men sover nu vidare i sängen som en liten gris.

Lisa sa...

Men så JEFLA gullig!!! Hon ser nästan trickfilmad ut.

Olga sa...

Lisa – jag håller med!!!!