tisdag 22 januari 2013

¡Hola! ¿Cómo estás?

Inte för att vara skrytsam men man sitter ju inte sysslolös. *ler* Obs! Kommer inte att lägga upp om jag får exv B eller något annat mindervärdigt betyg. Det hoppas jag att ni förstår.

Jag har även diskuterat köttskatt på Facebook. Mycket givande, men inte för mig. Men jag kan ju upplysningsvis säga att soja människor äter inte produceras på skövlad regnskogsmark utan den sojan går till djurfoder så det blir riktigt proteinrikt och härligt KÖTT. Och så kan ni läsa den här artikeln: KLICK. Jag är ju dock inte vegan av miljöskäl främst utan för att jag tycker att det är vidrigt översitteri och maktmissbruk att tortera och döda djur, men de positiva klimateffekterna är en bra bonus!

Annars har jag inte fött barn idag. Inte varit ute ens, tackar som frågar. Imorgon tänkte jag städa, packa klart väskan och packa till Kaja, för på torsdag smäller det ju. Eller ja, tydligen kanske smällen blir på fredag – det beror helt på hur mogen livmodertappen m.m. "där nere" är, men jag har ju haft lite små sammandragningar så det kan väl inte vara helt jävla slutet? Eller jo, antagligen men hoppas inte!

Nu ska jag klippa min kille och kanske dricka vatten med citrussmak. Hej!

3 kommentarer:

Rosa sa...

:))))))

Anonym sa...

I Norge har man skatt på allt. Typ momsskatt liksom. Trodde det var likadant i Sverige?
Nu har de höjt den med 300%. Skoj va. Tur jag aldrig köper kött.
Eller om det var tullskatt. Oavsett så är det fasligt dyrt och då ska vi inte ens tala om sojaprodukter (när jag kom hit 2006 fanns det inte ett enda vegetariskt alternativ i frysdisken och ekologiskt ska vi inte tala om. Det är först nu det börjar komma men hej hej man måste vara rik för att kunna köpa det..tsss..)

Vet att du inte tycker det men helt galet vad tiden går fort!
Till helgen har du en ny liten bebis liksom. :)

Olga sa...

300 %? Jävla galna. Men det är verkligen dyrt. Det är moms på kött som på alla livsmedel, men inte så hög. Staten subventionerar ju även mjölk så det är väl ingen moms på det kan jag tro.