tisdag 22 januari 2013

En tvåtimmarsförlossning tack!

Nu har jag fått tid på förlossningen på torsdag. 08:00. Spännande värre. Jag hoppas att det går lika snabbt som för Lena och Lisa som kommenterat här.

"Alla" säger att det är en kille om den går över tiden. Jag är ju en tjej-tjej! Hur ska det här gå? Killnamn??? Hjälp.

Samt; varför sover jag inte? Är astrött, varm och har inte hört vad någon sagt på hela dagen pga grova lock för båda öronen ... Dessutom misslyckades jag med tvätten (missfärgade min systerdotters bodies och krympte min killes tröja) som någon sorts ungkarl.

11 kommentarer:

Maria sa...

Hoppas att det går fort! Tänk - nu vet du att du har en bebis till helgen.

Jag tycker också att det känns knäppt att få en kille. Kändes inte som att det var för mig. Men det blir nog bra. Nu måste en ju dock lägga energi och pengar på att köpa massa rosa kläder. Skoja. Eller?

Har dock inte hört talas om den där "går man över så blir det en pöjk"-regeln. En snabb koll i mitt huvud säger att den regeln inte går att applicera på mig och de jag känner som fått barn. Men det finns ju undantag.

Anonym sa...

Jag har ju massor av fina pojknamn eftersom jag älskar att få pojkar höhö. T ex fina namn: Frank, Ebbe. Ja det finns ju fler såklart. Knut ( & Kaja håhåhå) Nä tyvärr dog min inspiration där, Kaja är ju så himla fint och speciellt så det krävs ett riktigt tänkeri för att hitta något bra matchande. Återkommer. SPÄNNANDE med torsdag!

/Jennie

Daniela sa...

Jag föddes två veckor senare än planerat!
Och vad knäppt att kön blir så otroligt centralt även för lite mer, i min uppfattning, queera människor.
Lycka till med förlossningen! Hoppas att det går som en dans och att beben mår toppen!

Olga sa...

Ja jag vet, Daniela! Det är ju bara en person! Men kanske har det att göra med mitt eget kön. Samt att jag Inte är så fascinerad av stora delar av den manliga halvan av befolkningen. Men jag tror att det reder sig och blir bra närmare kommer ut.

Haha Knut sa man syster också. Jag var ju inne på Frans förut men nu vet jag inte. Ilja tycker jag är fint, men det passar inte med Kaja. För mycket -ja. Haha.

Ja Maria. Bebis till helgen. Lite cruziating pain först bara!

Rosa sa...

Hallå jag tycker ju inte Knut! Det blir för pantat med Rut. Dessutom heter ju giraffen redan det!

Det kommer bli världens bästa gulligaste pojke om d bli d.

Anonym sa...

Knut och Rut:D Och Kaja. Det här är seriöst mitt just nu finaste pojknamn: Arvid. Sen ska jag sluta kasta pojknamn på dig, men jag är så bebissjuk och tycker det är så kul att du snart få ny liten unge! (bara kanske pga längesedan jag själv behövde föda/avslag/amma osv) (fast är sugen igen)

/Jennie igen

Zahra sa...

Nää jag gick ju 14 dar över tiden, blev en flicka. Sådana där grejer tror jag inte på!

Håller med om pojknamn, så jävla svårt! Jag gillar Benjamin, Anton, Jonathan, Adam, Younis, etc. Är dock besatt av tanken att det måste börja på A eller innehålla Y om vi skulle få en pojke nångång. Älskar när syskonnamnen matchar (tex heter min man & hans bröder alla nåt på J)!

Anonym sa...

Frank är fint! Frans är ju Kaja på sätt o vis... Knut är också fint, men känns som det är ett top 10 namn just ju. Ni får se vad det blir för nån helt enkelt. Det kanske blir en Martin. Eller en Anna ;)
/Deniz

Olga sa...

Jag tycker att det är lite svårt att döpa till något som jag känner någon som heter. :) Då associerar jag mest till den personen.

Ewonne sa...

Åh va spännande!!!! Surfar in här minst 3 gånger om dagen just nu pga jättenyfiken!!

Jag lobbar förresten hårt för Frans eller Elliot! Så fina! Skulle jag ha tagit om jag fick en pöjk. (Skulle dock aldrig min kille "okej'a", men något ska man väl få för att man tryckt ut ungen tycker man).

Olga sa...

Ja men Frans tänkte jag till Kaja, och så kom hon ut och var en tjej och ba jaha? Och nu har jag en kompis vars son heter Frans så det går ju inte riktigt att ta det. Vill vara ensam om namnet, haha. *unik blomma*