fredag 11 januari 2013

Min fantastiska morgon!

Låt mig delge er min fantastiska morgon! Det började med ett raseriutbrott för att hon var tvungen att ta av sig sin pyjamas. Den har Bamse på sig och är väldigt vacker förstås, men raseriutbrotten varje morgon är lite väl. Aja. Sen skulle jag gå in i vardagsrummet och då klev jag i en iskall slemmig kattspya. Hela foten blev helt äcklig och jag hoppade mot badrummet på ett ben. På grund av mon framtunghet höll jag på att ramla omkull, allt medan Kaja fortfarande skrek. Jag tvättar foten i handfatet och går in för att hämta rengöringssprayen och papper i köket. Där är det ännu fler spyor! Kanske tio stycken minispyor och en stor som har droppat ned från skänken. Jag får gå framåtböjd och torka upp spyorna för hand. Här börjar Kaja skrika igen, I PANIK! Jag vrålar något snällt tillbaka eftersom mitt tålamod inte är på topp efter spytorkning. Jag är dessutom trött och börjar bli hungrig. Jag hör sedan att det inte är gnällskrik utan något annat hon skriker över. Hon har panik över en kattleksak som ska föreställa en stor svart spindel som ligger under hennes stol så jag måste trösta henne och visa att spindeln inte är farlig. Får dåligt samvete för att jag blivit sur.

Ja, det var min morgon. Vad har ni gjort? Säker ätit brunch och haft tid att både duscha och ta på rena kläder, era as.

3 kommentarer:

Sandra sa...

Haha. Alltså skrattar så jäkla mycket nu. Förlät. Det verkar ha varit en eländig morgon för dig/er. Vi har haft det ungefär lika. Minus kattspyorna. Men skrik och vrål hör ju liksom till vardagen nu såatteh.

Eller nåt sånt sa...

Ha ha ha, fyfan! Torka spyor
R kanske det sista jag skulle vilja göra innan kaffe och frukost, eller alls. Och tvätta foten i handfatet? Hög-höggravid? Hur??

Olga sa...

Det är kul att kunna glädja någon med mitt elände. *bitterfitta* Hehe.

Nä men jag är rätt vig i höften så jag fick upp den där. Det var svårare att hoppa på ett ben! Ramlade in i väggen.