fredag 24 maj 2013

Dagen utan bilder

Angående förra inlägget så är allt bra för stunden. Om framtiden kan man inte sia. 

Idag har jag i alla fall ätit så det har stått härliga till! Först frukost, sen gick vi ned på stan och åt galetter gjorda på bovetemjöl. Restaurangen ligger på en jättemysig innergård på stan. Man kunde till och med låta avkomman d.ä. härja relativt fritt på uteserveringen! Det fanns två galetter som kunde bli veganska, en med avokado, tomat, spenat, lök och pesto, men den bytte jag mot tapenade. Den andra var med grillade grönsaker och fetaostcrème, som min kille tog bredvid så jag kunde smaka. Kaja fick en med bara tomat och 'adodado' eftersom hon inte kan tugga spenatblad så bra. Väldigt mysigt hur som helst! Jag vill gå dit en kväll och dricka rosévin. Mmmm. 

Sedan gick jag & Kaj till stadsbibblan och lekte. Pappan och Ilon tog en sov-/shoppingrunda och sedan fick man bulle och latte! Mmm. 

Efter det gick jag och köpte en present pga ska på kalas imorgon. Köpte även "present" till mig själv. Hrmmm. 

Ja men så cyklade jag hem FÖR JAG LÄMNADE IN CYKELN PÅ REPARATION!!!!!! *glad tjock min* Älskar att cykla. Jippidoooo! 

Sedan gullade jag med mina barn en stund innan jag och systra mi joggade en sväng (3,2 km). Det gick väldigt lätt idag. Kanske för att jag sprang före maten och inte hade massa grejer som "skvalpade runt". (Gud vad äckligt.)

När jag kom hem var det dags att äta igen. Denna gång: falafel i gott sällskap. Åt som en pensionär på buffé och nu är jag proppmätt. 

Sen vill jag duscha och göra min önskegrej sedan 2 v tillbaka: ta ett glad kallt vitt vin på ballen. Mmmm. Och kolla på Sons of Anarchy. Är i början på säsong tre. Helvete vad spännande. 

Det här inlägget hade varit mycket roligare med bilder va? Synd att min iPhone är full när vi för en gångs skull gör roliga saker. #smolkiglädjebägaren

2 kommentarer:

Gunhild sa...

lång jogging?!??!? geez. jag kan inte heller springa ett steg om jag har ätit, måste typ fasta 5 timmar innan annars får jag hållet från yttre rymden. åh ok om den meningen är korrekt är jag...... nån. +++ myz dag!! saknar alla avkommorna.

Olga sa...

Haha folk joggar väl 5–10 km?? Men mysigt och 3,2 kn är ju bättre än 0!!