fredag 31 maj 2013

Välkommen till dårhuset

Jag tänkte att denna lilla bildserie kunde sammanfatta dagen. 
Vi har ätit soppa och korv. 
Blomflugorna har invaderat vårt hem. Här badar de i mangobalsamico och diskmedel. 
Stilleben. 
Blandad kompott. 
Stilleben no 2. 
Installation.<i> Ko samt äpple i burk och vackert hushållspapper. </i>
Mood board för vårt hem. Furu och "grejer". 

Ja, i detta härliga har jag vistats hela dagen. Inte varit ute alls – bara inne och njutit! Försökt jobba men ammat, ammat och ammat mest. Ville springa men hann inte och nu är jag för mätt och ska ... *trumvirvel* AMMA!!! Kaja har förresten en ny hobby: falsettskrik. Dagens outfit: tunika med mjölkspya, mjukisshorts. Nej nu skriker lillan! *ler moderligt*3 kommentarer:

Sandra sa...

Älskar detta inlägg innerligt. Vill dock ge dig en kram också. Är lite full nu men alltså du är så jävla bra och jag vill typ bli bästis med dig. Du kämpar så jävla hårt!

Olga sa...

Du är så himla fin! Är också lite full. Tycker du kan flytta till Sverige, varför inte Uppsala? Och bli min kräft-partner in crime!!!

Olga sa...

Och jag har typ angstat lite för det har varit jobbigt för dig på sistone och så kommenterade jag och du brukar jämt svara så gjorde du inte det och då ba NÄÄÄJ det kanske lät helt elakt fast det inte var meningen???!!?? Aja. Så blev jag glad när du skrev nu pga kompisar igen!!!! (Ja jag inser att detta skett i mitt huvud.)