fredag 17 maj 2013

God natt insh'allah

Ikväll jobbar min kille kväll första gången sedan Ilon föddes. Det ska bli "spännande"* att laga middag och natta två barn själv. De brukar vara på så gott humör om kvällarna. Pigga och samarbetsvilliga. Ilon vill inte alls amma varje halvtimme eller så. Nej nej. 

*Om man menar spännande som i spänd stämning. 

4 kommentarer:

Maria sa...

Åh gud. Lycka till!

L sa...

Du får amma och laga mat samtidigt! Det tror jag minsann att din mamma klarade av. Hon stekte till och med pannkakor samtidigt, så visst klarar du det galant.

Ewonne Rudberg sa...

Hur gick det? F jobbar 9-21 flera dagar i veckan just nu. Det är eh, "ganska" jobbigt. Men man vänjer sig ganska fort. När jag är själv kör jag latmansläggningen, lägger en kudde i soffan och sätter mig ner och kollar på tv och säger "Kom och ligg hos mamma!" Det funkar ibland. Ibland, som igår, funkar det inte alls. Då somnar hon 22.30, men alltså, jag orkar inte hålla på och bråka med henne. Tänker att det får va så här nu i sommar. I höst börjar de förskolan och då kommer vi införa helt andra rutiner.

Olga sa...

Nä amma och laga mat samtidigt låter farligt. Tänkte ha Ilon i selen men hon hatar det? Sitter hellre i babysittern och suger på fingrarna.