tisdag 9 augusti 2011

Spyfest

Hej Bullen!

Idag skrek Kaja sig hes och till sömns. Mmmmmm mysigt. Not so much, kanske.
Inatt väckte jag Kaja för att amma för min ena tutte gjorde asont, var proppfull och stenhård och typ dubbelt så stor med blodådrorna som korvar utanpå (hej mjölkstockning?). Efter amningen spydde hon rätt mycket. Då bäddade vi om och jag tänkte att hon kanske ville amma igen, och då spydde hon på min tutte (den med ev. mjölkstockning). Då bäddade vi om igen men jag ammade inte igen utan pumpade och Kaja sög på tummen. Klockan halv fyra somnade jag kanske? Imorse spydde hon igen, men bara lite. Jag har fortfarande ont i tutten men den är normalstor.
Kan bebisar må illa av mjölkstockningsmjölk? Eller var det två orelaterade händelser?

Ska tvätta lite lakan nu.
Knapra lungt, chipslovers.

3 kommentarer:

Salmiakatfolket sa...

jag har haft mjlkstockning = hög feber och känsla av att vara döende. Men låter klart som om du vandrar på vägen dit, amma ut amma ut amma ut. Mjölkstockning är det värsta ever!!!
tror inte bebisar påverkas,men vet ej säkert. jobbigt hela grejen för dig iaf. att inte få sova på nätterna plus bebisskrik är nog det svårste jag vet att hantera. kombon av detta gör allitd att mina hjärna är ungefär två sekunder från att sprängas.

Ewonne sa...

Usch, vilken jobbig natt!
Tror inte att de kan spy av mjölkstockning. Det är väl till och med ett råd de brukar ge på bvc och i bebisböcker, att man ska låta de amma på det bröstet man har mjölkstockning eftersom de hjälper till att få bort den?

Hoppas det försvinner av sig själv och att kräksfesten är slut.

Olga sa...

Jag ammade och pumpade ut allt. Nu känns tutten ok. Den värker lite men den är inte så stor och jag tror ej jag har feber.
Jag kom ihåg att man skulle amma mycket så jag tror att jag lyckades slippa det.
Usch, vill inte ha!!!!